U bent hier: Home > Organisatie

Stielstra & Partners accountants en adviseurs

Samen zijn wij Stielstra & Partners

Op dit moment werken bij Stielstra & Partners ongeveer 16 personen. Daar wij met name een adviesgerichte organisatie zijn is het vaste personeelsbestand samengesteld op basis van kwaliteit, (opleidings)niveau en inzet. Drie accountants (vennoten), een belastingsadviseur en een bedrijfseconoom houden toezicht op alle werkzaamheden. Uitgangspunt is dat er per cliënt altijd minimaal twee aanspreekpunten zijn op leidinggevend niveau.

We investeren doorlopend in onze medewerkers en hun opleidingsniveau. De accountants volgen verplicht hun jaarlijks terugkerende cursussen (permanente educatie). Daarnaast blijven alle medewerkers bij de tijd door in te schrijven op een gevarieerd pakket opleidingen, studies en cursussen. Zo speelt Stielstra & Partners in op de ontwikkelingen binnen het vakgebied en de markt.

Een nadere kennismaking

De oorsprong van Stielstra & Partners accountants en adviseurs ligt in de jaren zeventig. Vanaf de jaren ’80 onder de naam Blom & Stielstra accountants en adviseurs; vanaf oktober 2008 onder de naam Stielstra & Partners accountants en adviseurs.

Stielstra & Partners accountants en adviseurs is een landelijk opererende maatschap waarin Sjoerd J. Stielstra AA, Carolien M. Brouwer-van Houdt AA en Hans Eenhoorn RA samenwerken om het MKB vanuit de regio Haaglanden van dienst te zijn, zowel vanuit de vestiging in Rijswijk als Wassenaar.

Alle drie de vennoten deden hun ervaring op binnen de grote accountantsorganisaties. Persoonlijke benadering, een ondernemersgerichte aanpak en directe lijnen met de cliënten zijn kenmerkend voor onze werkwijze en leggen de basis voor de kwaliteit die wij nastreven. Kwaliteit die ook tot uitdrukking komt in de AFM-vergunning voor de controlepraktijk en de aansluiting bij SRA, een organisatie die niet alleen namens ons, maar ook voor ons specialistische kennis ten behoeve van cliënten kan inbrengen en opleidingen verzorgt.

Zonder absoluut klein te willen blijven hechten wij eraan onze compacte organisatie met directe lijnen handhaven.

Het is de doelstelling van Stielstra & Partners een breed scala aan financiële diensten op maat aan te bieden. Wij werken nauw samen met een netwerk van specialisten, waaronder belastingadviseurs, juristen en specifieke deskundigen.

Meer weten? Vragen?

Wij maken graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Neem telefonisch contact met ons op of vul het formulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

C.M. Brouwer-van Houdt AA REP

De ervaring is opgebouwd op een breed vlak: zowel in de (internationale) controlepraktijk als in de advies en MKB-praktijk.

J. Eenhoorn RA

Zijn ruime ervaring in zowel de controlepraktijk als aan cliëntzijde hebben hem tot een allround accountant en adviseur gemaakt.

Sj.J. Stielstra AA REP

Zijn ervaring in de controlepraktijk en fiscale advisering t.b.v. het MKB, bezorgt hem kennis van zaken en een brede visie.

Contact

Contact met Stielstra & Partners

Bedrijfsnaam*
Uw naam*
Uw telefoonnummer*
Uw e-mail*
Uw vraag
 
 
 
  • SRA    
  • SRA

Alle inhoud en vormgeving © Copyright Stielstra & Partners. Alle rechten voorbehouden.

Design Webmoves. Powered by VIP Marketing.