070 - 350 74 44 Inlog Unit4 Lonen

J. Eenhoorn RA

Vennoot

Hans Eenhoorn, partner sinds 2007, registeraccountant en de drijvende kracht achter de controle praktijk. Specialist op het gebied van accountantscontrole volgens de laatste standaarden waardoor hij door scherpe prijsstelling kan concurreren met de grote kantoren. Als specialist op het gebied van administratieve organisatie en verslaggeving weet hij als geen ander hoe de inrichting van interne processen te implementeren in de organisatie.

Startte na het VWO bij Moret & Limperg (nu EY) registeraccountants in Den Haag. Werkte in de algemene controlepraktijk bij kleine tot grote ondernemingen in de zakelijke sector. Verliet het vak om als controller zijn ervaring en kennis uit te breiden bij achtereenvolgens Getronics NV, SAP Nederland BV en Microsoft BV. Keerde weer terug in het beroep van openbaar accountant. Heeft veel kennis en ervaring bij MKB, welzijns-, charitatieve- en andere non-profit instellingen.

Direct contact

Stielstra & Partners is een middelgroot full service accountantskantoor in de regio Den Haag met meer dan 600 klanten. Waar mogen wij u mee helpen?

070 - 350 74 44Maak een afspraak

Vraag het onze accountants en adviseurs

Aanhef *

Wij staan garant voor ons werk

070 - 350 74 44 contact