U bent hier: Home > Onze Dienstverlening > Accountantscontrole

Accountantscontrole

Stielstra & Partners is door de AFM gecertificeerd om in het MKB (wettelijk verplichte) accountantscontrole uit te kunnen voeren. Binnen ons kantoor hebben wij een gespecialiseerd team dat deze werkzaamheden voor u verricht.

Accountantscontrole van de jaarrekening en andere financiële overzichten

Stielstra & Partners voert (wettelijk verplichte) accountantscontrole van de jaarrekening en andere financiële overzichten uit en geven een controleverklaring bij de jaarrekening of andere financiële overzichten af. Dit geldt voor alle voorkomende rechtsvormen, zoals besloten vennootschappen, verenigingen en stichtingen.

Hiermee geven wij voor de gebruiker van de jaarrekening zekerheid in het kader van besluitvorming. Een risico analyse vooraf en een geautomatiseerde controle aanpak volgens de laatste standaarden staan daarbij garant voor een efficiënte werkwijze.

Indien uw accountant geen AFM-vergunning heeft voor het afgeven van de wettelijk verplichte controleverklaring werken wij samen met uw accountant om deze verklaring af te kunnen geven.

Beoordelen van de jaarrekening en andere financiële overzichten

Stielstra & Partners voert beoordelingsopdrachten uit. Wij geven in dat geval een beoordelingsverklaring af bij de jaarrekening of bij een ander financieel overzicht. Deze vorm van dienstverlening verschaft de gebruiker minder zekerheid dan een controleverklaring en is voor sommige branches vereist, zoals in de reisbranche.

Overige controles

Stielstra & Partners verzorgt de wettelijk verplichte ‘inbrengverklaring’ die ondermeer vereist wordt bij de oprichting van een vennootschap waar de storting op aandelen ‘in natura’ plaatsvindt.

In het kort
  • AFM gecertificeerd
  • Vrijwillige accountantscontrole
  • Wettelijke accountantscontrole
  • Inbrengverklaring
Vragen

Vraag het aan onze accountants & adviseurs

Bedrijfsnaam*
Uw naam*
Uw telefoonnummer*
Uw e-mail*
Uw vraag
 
 
 
  • SRA    
  • SRA

Alle inhoud en vormgeving © Copyright Stielstra & Partners. Alle rechten voorbehouden.

Design Webmoves. Powered by VIP Marketing.